18-09-08

352

Με τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ κ. Καρατζαφέρη συναντήθηκε ο Βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος και τον συνόδεψε κατά την επίσκεψη του στη ΔΕΘ και στη συνέντευξη που έδωσε σε όλα τα ΜΜΕ.

Την 14η.09.2008, ως εκπρόσωπος του κόμματος, ο Βουλευτής κατέθεσε στεφάνι στον Ανδριάντα του Χρυσοστόμου Σμύρνης στο πλαίσιο των Εκδηλώσεων Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.
Καυστικός ήταν σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς, αναφερόμενος στην παραίτηση Βουλγαράκη, στις δημοσκοπήσεις και στο πολύκροτο σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Απηύθυνε, μάλιστα, ερώτηση στον ηγούμενο Εφραίμ για το αν η Μονή έχει πουλήσει ακίνητα στη Θεσσαλονίκη σε χαμηλότερη της αντικειμενικής αξίας, τονίζοντας ότι μια τέτοια πρακτική είναι επιεικώς απαράδεκτη. Τέλος, επεσήμανε, ως όφειλε, και σε υψηλούς τόνους την ιστορική και εθνική ανακρίβεια που υπάρχει στο σύγγραμμα της Τρίτης Τάξης Γενικού Λυκείου «Ιστορία του Νεότερου και Σύγχρονου Κόσμου από το 1815 έως σήμερα», όπου στη σελίδα 130 υπάρχει ένας χάρτης ο οποίος αποτυπώνει την Ευρώπη και αναγράφει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια, ζητώντας την άμεση απόσυρσή του.

Προηγούμενο άρθρο10-09-08
Επόμενο άρθρο25-09-08