29-09-08

258

Οφειλόμενη απάντηση σε κακοήθειες του ιού της Ελευθεροτυπίας 28-9-08!!

Επειδή το σύμπαν, η ανοησία και η κακοήθεια είναι τεράστια, για το σύμπαν δεν είμαι βέβαιος, απαντώ ότι  ουδείς μπορεί να μου προσάψει το παραμικρό στο θέμα της Μακεδονίας. Ο ιός της Ελευθεροτυπίας έχει δημοσιοποιήσει δεκάδες δημοσιεύματα εναντίον μου  για τις θέσεις μου και τους αγώνες μου για την  ελληνικότητα της Μακεδονίας, τα οποία μπορώ και να προσκομίσω!  Εξάλλου έχουν διαφορετική άποψη από εμένα οι ιοί, ότι υπάρχει μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα και ότι οι Σκοπιανοί είναι Μακεδόνες.  

Ξαφνικά Ο ιός της Ελευθεροτυπίας στο δημοσίευμα 28-9-2008 σ. 43 αναφέρει δηλώσεις μου παραποιημένες που ο ίδιος ο εκδότης της εφημερίδας Ελεύθερο Βήμα διέψευσε την ερμηνεία του ιού!

Η δήλωση μου εδώ και 16 χρόνια για τους Σκοπιανούς είναι συγκεκριμένη: ο Γκρούεφσκι,  ο Μιλόσοσκι όπως και άλλοι κάτοικοι των Σκοπίων είναι Μακεδόνες Έλληνες στην καταγωγή αλλά είναι Γενίτσαροι!!! Μπορούν να διεκδικούν ιστορικά το όνομα Μακεδονία μόνο αν νιώσουν και καταλάβουν ότι είναι Έλληνες.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι ήταν οι Γενίτσαροι: οι Γενίτσαροι έσφαζαν και βίαζαν τους Έλληνες και ήταν παιδιά του παιδομαζώματος!!!

Προηγούμενο άρθρο25-09-08
Επόμενο άρθρο2-10-08