30-10-08

328

Δυναμικό παρών έδωσε ο Βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη για τον τριπλό εορτασμό, του Αγίου Δημητρίου, της απελευθέρωσης της πόλης και της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου παρακολούθησε την παρέλαση μηχανοκίνητων και πεζοπόρων τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδος μας που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Προέβη σε δηλώσεις θυμίζοντας το συμβολισμό και την εθνική σημασία του ιστορικού «ΌΧΙ». Δεν παρέλειψε δε να ασκήσει δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τις αναποτελεσματικές και αδιέξοδες προσπάθειες διαχείρισης της χρηματοπιστωτικής κρίσης και για τη «χλιαρή» και υποχωρητική στάση που επιμένει να διατηρεί στην όλως απαράδεκτη πρόταση Νίμιτς για το «Σκοπιανό».

Προηγούμενο άρθρο16-10-08
Επόμενο άρθρο06-11-08