Αρχική Δηλώσεις ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ”

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ”

Σήμερα ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως εξασφάλισε ένα δισεκατομμύριο πρόσθετους πόρους για το πρόγραμμα «σπίτι μου 2», για να αποκτήσουν 20.000 συμπολίτες μας σπίτι. Άρα 20.000 Έλληνες θα αποκτήσουν σπίτι αξίας 100.000 ευρώ, αν υπολογίσουμε και το ισόποσο τραπεζικό δάνειο που θα πάρουν.

Να μας πει λοιπόν ο πρωθυπουργός, πού βρίσκεις κατοικήσιμο σπίτι με 100.000 ευρώ, με αυτά τα χρήματα δηλαδή. Μάλλον κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, καθώς εκείνος αγόρασε πολύ φθηνά στα Ζαγοροχώρια ένα σπίτι πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, με μόλις μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Προηγούμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ “ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ” ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ PANIC BUTTON
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Open TV 19/09/2024