Αρχική Δηλώσεις ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ “ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ” ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 1η ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ “ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ” ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ

Η κυβέρνηση είπε ότι ελήφθη το μήνυμα των συλλαλητηρίων, αλλά μάλλον δεν ελήφθη, διότι:

Πρώτον, πρώτον ούτε τον εφαρμοστικό νόμο έφερε για την παραγραφή των αδικημάτων των πολιτικών προσώπων για τα Τέμπη, με συνέπεια να οδηγούμαστε σε απαλλαγές.

Αλλά και δεύτερον, ο ανασχηματισμός που ανακοινώνει έμμεσα -και όχι η παραίτηση και προσφυγή σε κάλπες- οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το μήνυμα από το παλλαϊκό μέτωπο όχι μόνον δεν ελήφθη, αλλά απερρίφθη.

Γιατί πολύ απλά η κυβέρνηση έχει μπλοκάρει τα μηνύματα του ελληνικού λαού, επειδή εξυπηρετεί και υπηρετεί μόνο τα κομματικά μηνύματα και την ολιγαρχία.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Επόμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ “ΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ”