Αρχική Δηλώσεις ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΤΡΙΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2025

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Εάν θέλει έλεγχο από το 1998 ο κος Μητσοτάκης, ας ψάξουμε και την περίοδο 2000 – 2003, τότε που ήταν εκείνος που έδινε επιδοτήσεις σε ανύπαρκτες εταιρείες και η Ελλάδα καταδικάστηκε και πλήρωσε πρόστιμο.

Επειδή δεν θα θέλει αυτό, έτσι για να τον κοροϊδέψουμε και λίγο, επειδή μας κοροϊδεύει κι αυτός, μπορούμε να ξεκινήσουμε πολύ νωρίτερα, από την δίκη του Σωκράτους.

Το μόνο που θέλει είναι ατιμωρησία και παραγραφή των αδικημάτων για το έγκλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ, διότι αφορά και αυτόν, διότι και ήξερε και γνώριζε και βοηθούσε με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, ώστε να γίνει η Κρήτη γαλάζια, από τις γαλάζιες ακρίδες.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: “ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ – ΠΑΡΩΔΙΑ” ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΖΩΜΑ (ΚΑΙ) ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ
Επόμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ