Δραστηριότητες 5-1-2010

286

Κυριάκος Βελόπουλος

Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ. Β΄ Θεσσαλονίκης

04-01-2010

Στις εξής δηλώσεις προέβη σήμερα 04-01-2010 ο Βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος στον ΑΝΤ1 και το MEGA

Για το θέμα των μεταναστών:

 

Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ διακατέχονται από ελληνοφοβία και ρατσισμό. Ελληνοφοβία γιατί φοβούνται τις αντιδράσεις των Ελλήνων στο θέμα των μεταναστών και ρατσισμό γιατί στερούν από τον Έλληνα το δικαίωμα του δημοψηφίσματος. Σίγουρα λάθος αντιλαμβάνονται τη δημοκρατία.

Επεσήμανε δε ότι τον ΛΑ.Ο.Σ. δεν τον ενδιαφέρει αν πίσω από τον ΛΑ.Ο.Σ. σύρεται η ΝΔ, αλλά μας ενδιαφέρει αν η ΝΔ είναι υπέρ της δημοκρατίας και του δημοψηφίσματος και εναντίον του ρατσισμού έναντι των Ελλήνων και της ελληνοφοβίας που διακρίνει τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ.

 

Για τα Σκόπια:

 

Οι δηλώσεις Παπανδρέου για τα Σκόπια αποδεικνύουν πόσο δίκαιο έχουμε και στο θέμα αυτό, διότι οι Σκοπιανοί είναι σοβινιστές. Όσα μηνύματα και αν στέλνουμε, όσους συμβιβασμούς και αν έκαναν τα 4 κόμματα παραχωρώντας ακόμα και το όνομα Μακεδονία, οι Σκοπιανοί ως σοβινιστές πάντα θα διεκδικούν. Είναι ικανοί επισήμως (αφού ανεπίσημα το κάνουν) να διεκδικήσουν και τη Θεσσαλονίκη. Εμείς το ξαναλέμε: καμία παραχώρηση του ονόματος και κανένας συμβιβασμός. Συμβιβασμένοι είναι συνήθως οι ηττημένοι.

Προηγούμενο άρθρο3513 Θρασύτατη τουρκική παρενόχληση ελληνικού C-130 πάνω από τη Ρόδο
Επόμενο άρθρο7-1-2010 Financial Box