Επίσκεψη του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκου Βελόπουλου και κλιμακίου του κόμματος στη Λέσβο

200

Με συνέντευξη προς τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ξεκίνησε το σημερινό πρόγραμμα του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στο νησί της Μυτιλήνης.

Ο κ. Βελόπουλος μιλώντας στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε σε ζητήματα όπως ο τουρισμός και η τοπική οικονομία που έχουν πληγεί από την παράνομη μετανάστευση, αλλά και το παρατεταμένο lockdown που εδώ και μήνες έχει νεκρώσει τόσο την τοπική οικονομία όσο και συνολικά τη χώρα.

Ειδικά ως προς το ζήτημα των μέτρων ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ επιτέθηκε με σφοδρότητα στην κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας επικίνδυνες τις παλινωδίες της κυβέρνησης , αφού τα μέτρα όχι μόνο δεν απέδωσαν, αλλά ουσιαστικά κατέστρεψαν την οικονομία της χώρας, χωρίς να μείωσουν τα κρούσματα.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ μαζί με το κλιμάκιο του κόμματος του επισκέφθηκε τη δομή παράνομων μεταναστών στο Καρά Τεπέ όπου έκανε δηλώσεις τόσο για την παράνομη μετανάστευση , όσο και για τις διερευνητικές επαφές Ελλάδας – Τουρκίας.

Ειδικότερα επεσήμανε την πάγια θέση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ να κλείσουν όλα τα ΚΥΤ και να μεταφερθούν οι παράνομοι μετανάστες σε ακατοίκητα νησιά, αφού η κατάσταση στα νησιά έχει γίνει ιδιαίτερα ανυπόφορη τόσο σε επίπεδο συνθηκών , όσο και διαβίωσης των μονίμων κατοίκων των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου.

Αναφερόμενος στις διερευνητικές Ελλάδας – Τουρκίας επεσήμανε πως η Νέα Δημοκρατία είναι ανεπαρκής και επικίνδυνη για τα εθνικά θέματα μας θέματα, αφού με τους χειρισμούς της έδωσε το άλλοθι σε Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ να μην επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία. Μάλιστα ζήτησε άμεση διακοπή των διερευνητικών επαφών Ελλάδας και Τουρκίας και ακύρωση της επίσκεψης του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στην Τουρκία που είναι προγραμματισμένη για τις 14 Απριλίου.

Ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ συνεχίζει την επίσκεψή του στην Μυτιλήνη και αναμένεται να έχει σειρά συναντήσεων με φορείς του νησιού.

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Blue Sky 17/03/2021
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Ομιλία στη Βουλή για τη σύμβαση για το Ελληνικό 23/03/2021