Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

31

ΤΡΙΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

Ο πρωθυπουργός συνεχίζει να κάνει πολιτική καριέρα με ψέματα. Και επειδή με το θάψιμο των Τεμπών αλλά και με την προσπάθειά του να αποσείσει από πάνω του οποιαδήποτε ευθύνη επιχειρεί να μεταθέσει σε εμάς την ευθύνη λέγοντας ψέματα, θα του αποδείξουμε ότι καριέρα με ψέματα δεν μπορείς να κάνεις.

Εδώ έχω την πρώτη φωτογραφία, Μάρτιος του ’23, που δείχνει ότι έγινε μπάζωμα. Έχουμε και μετά από μερικούς μήνες τις φαγάνες, να μπαζώνουν περισσότερο το χώρο και να βάζουν άσφαλτο.

Ας αφήσει λοιπόν τα ψέματα ο πρωθυπουργός, ας αφήσει τα προσωπικά του ψέματα και την προσωπική του ευθύνη κατά μέρος, ας αναλάβει την ευθύνη και να σταματήσει να λέει ψέματα και να επιτίθεται στην αλήθεια. Αυτό που τού λέμε είναι το εξής: οι νεκροί ζητούν δικαίωση. Και αυτή η δικαίωση θα έρθει με εμάς. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι τέλους. Και ας σταματήσει τα ψέματα επιτέλους.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ
Επόμενο άρθροΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΚΟΜΜΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ